Časopis Kúpele z vydavateľstva Herba

byť zdravší, krajší a spokojnejší s našim časopisom....

• Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma

J. Vajda: V kúpeľoch som naozaj doma

E-mail Tlačiť PDF

Je spokojný, pozitívny, pohodový. Nielen početným zástupom fanúšičiek rozdáva široký úsmev s nálepkou: úprimný. Vyrovnanosť a harmóniu na ňom priam vidieť. Občas sa síce zľakne, že čosi nestihne, ale stačí, keď vyjde na scénu a žije len svojej postave. Po päťdesiatke akoby chytil nový dych, pozitívnu energiu nám rozdáva na divadelných doskách, filmovom plátne i všade medzi priateľmi. Ako si vlastne žije Jozef Vajda, obľúbený herec s takmer dokonalým výzorom, ženský idol mužnosti?

Hovorievalo sa o vás, že ste najväčší športovec medzi hercami. Dbáte o svoju telesnú schránku viac ako iní muži. Stále trénujete, chodíte do fitka, beháte... prečo?
Nemám rád, ak sa ľudia o seba nestarajú, ak nič nerobia ani pre svoje zdravie, nehovorím už o vzhľade. Môj otec, lekár, všetky svoje štyri deti viedol k aktívnemu spôsobu života, čiže k športu. Od malička sme hrali futbal, tenis, plávali sme, chodili na lyžovačky, dokonca ako malý som sa naučil aj jazdiť na koni, čo mi neskôr dosť pomohlo na VŠMU. Moji dvaja mladší bratia sú profesionálni tenisti, tréneri. Ako začínajúci herec som učil hrať tenis takých pánov hercov, ako bol Kukura a Kňažko. Zo začiatku som bral šport ako zábavu, teraz športujem najmä kvôli zdraviu. Dnes sa radšej udržiavam individuálnym pohybom, aby som sa nemusel prispôsobovať voľnému času iných. Chodím každé ráno behať so svojím psom Benym a kým nemrzne, aj si zaplávam v Dunaji. Pravda, ak mi to neprekazí nejaká ranná skúška v divadle alebo natáčanie.

Reklamný prúžok

Podobné články

Anketa

Na akých aktívnych kultúrnych aktivitách by ste sa počas pobytu v kúpeľoch zúčastnili?

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok